Tuesday, 21 February 2012

Genting Project : DONE!!


I have a great day the day aq and kawe-kawe pergi ke Genting Highland. Too bad my bus ticket is on 11am and you know there's not much things you can do if we are there late. So, terkedek-kedek la kami ke KL Sentral menunggu bas dan terus ke destinasi percutian kami.

Dalam LRT menuju ke KL Sentral

With my bestfriend, teeyah

Muke yang siyes terkejut sbb dekat sgt camera ( teeyah, gwen, ismah)

Di dalam cable car yang sangant kewl!! and cool.. the breeze is calming as we are going up

Muke yang sangat happy dapat jalan2 selepas elaun keluar..yippeee!!

roller coster yang best!! ( takot yg smpai mata berair..)

Alhamdulillah cuaca hari tu sangat baik ^^

will do it again and again!! sangat thrill but fun indeed.. rase mcm nk terkucil pun ada. Game ni ialah Space Shot dan kita akan turun dengan kelajuan yg me'nakot'kan ( almost zero gravity)

taking a break and pray at surau.. smbil2 tu smpat lagi la bergambar.. hihi

Menaiki 'train ulat' mengelilingi theme sblom balik ke KL


Hari itu sangat tiring tetapi merapatkan lagi hubungan sayee n kawe-kawe.. Memorable day.. Kalo boleh one day  nti nak pergi dgn orang yang istimewa huhu >-<.. Actually, lokasi percutian tu is not really a big factor untuk jadikan percutian kita tu best, tapi with whom we go.. Bila kita pergi dengan family, kawan-kawan and orang tersayang itu lebih bermakna.. perjalanan tu xrase bosan dan sangat sweettt..  
Peace out !!

No comments:

Post a comment